ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μηνύσεις και αγωγές από την Ερμιονίδα

Έντονη είναι η αντίδραση του δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου εναντίον όσων συκοφαντούν τους κατοίκους του δήμου του και την ίδια την περιοχή, τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού και την καραντίνα που έχει επιβληθεί.

Ο κος Γεωργόπουλος με δήλωσή του το πρωί της Πέμπτης, τονίζει:

Σχετικά με εκείνους που υβρίζουν, συκοφαντούν και δυσφημούν την περιοχή μας και τους κατοίκους της έχει ήδη δρομολογηθεί από εμάς η νομική οδός.

Επίσης ο δήμαρχος Ερμιονίδας δήλωσε ότι «άμεσα θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος οι όροι και οι προϋποθέσεις παραμονής ή μη των φιλοξενουμένων στην ξενοδοχειακή δομή».

Απευθυνόμενους προς τους δημότες του ο κος Γεωργόπουλος επισημαίνει:

Χάρη και στη δική σας καθολική στήριξη, για την οποία σας ευχαριστώ θερμά, συνεχίζουμε την προσπάθεια σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βγούμε όλοι μαζί, αλώβητοι και από αυτή τη δοκιμασία.

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε ότι και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της ιχνηλάτησης που πραγματοποιήθηκε μετά τα 150 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε δομή φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή, βγήκαν όλα αρνητικά. 

Στο θέμα αυτό αναφέρεται και ο κος Γεωργόπουλος σημειώνοντας: 

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί και τα 177 δείγματα που ελήφθησαν στο ΚΥ Κρανιδίου είναι αρνητικά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα. Ωστόσο τα μέτρα που επεβλήθησαν εξακολουθούν να ισχύουν και οφείλουμε να τα τηρούμε κανονικά μέχρι του περατός τους.