ΚοινωνίαΑρχείο

Αποκάλυψη σοκ για Ερμιονίδα: Επιθέσεις κατά ανθρώπων του ΕΟΔΥ και απειλές για τη ζωή τους!

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έγινε η παρέμβαση στη δομή μεταναστών στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στην Ερμιονίδα, όπως επισήμανε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό αποκάλυψε πως από την στιγμή που μετέβη ο ίδιος μαζί με κλιμάκιο στη δομή για να διαχειριστούν την κατάσταση, οι εργαζόμενοι του ΕΟΔΥ δέχθηκαν επιθέσεις, ακόμα και απειλές για τη ζωή τους!

«Η αμεσότητα σε αυτές τις καταστάσεις είναι πολύ σημαντική, στο Κρανίδι την ίδια μέρα πήγαμε με το που ενημερωθήκαμε για την περίπτωση του πολύ δύσκολου να ελεγχθεί πληθυσμού. Με πολύ δύσκολες συνθήκες, με επιθέσεις κατά του προσωπικού του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με απειλές για την ζωή των ανθρώπων, με πράγματα τα οποία δεν λέγονται μπροστά στη κάμερα. Και πήγαμε εκεί, μιλήσαμε μαζί τους, μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους, δώσαμε αγώνα να μας εμπιστευτούν, να τους δείξουμε ότι είμαστε μαζί», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σ. Τσιόδρας κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

«Άρα η αμεσότητα και η αλληλεγγύη είναι καταλυτικοί παράγοντες στην επιτυχή αντιμετώπιση της επιδημίας στη χώρα μας μέχρι σήμερα και νομίζω μας έχει βοηθήσει αυτή η προσέγγιση η ανθρώπινη», κατέληξε ο καθηγητής.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο