ΡεπορτάζΑρχείο

Αγωνία και ερωτηματικά για το βρέφος που έπεσε από μεγάλο ύψος στην Ηλεία

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται το περίπου έξι μηνών βρέφος, το οποίο τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Χανάκια του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε το μεσημέρι για τον τραυματισμό παιδιού και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά. Αμέσως μετά το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Πάτρα, λόγω του τραύματος που φέρει στο κεφάλι, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο μεταξύ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωρό έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, ενώ δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το βρέφος πετάχτηκε στο κενό από την μητέρα του κατά την διάρκεια καυγά. Οι γονείς υποστηρίζουν ότι το μωρό έπεσε από το καρότσι του. Οι γονείς εξετάζονται από τους αστυνομικούς προκειμένου να διαπιστωθεί πως έγινε το ατύχημα.