ΟικονομίαΑρχείο

Συνεχίζονται τα προγράμματα voucher από το Επιμελητήριο Κορινθίας

Συνεχίζονται τα προγράμματα τηλεκατάρτισης από το Επιμελητήριο Κορινθίας παρά το γεγονός της κατάργησης του προγράμματος από το Υπουργείο Εργασίας. Με ανακοίνωσή της η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι «παρά την κατάργηση του προγράμματος οικονομικής στήριξης επιστημόνων με τηλεκατάρτιση (voucher), το Επιμελητήριο σας δίνει την δυνατότητα ολοκλήρωσης της κατάρτισης και πιστοποίησης στα εκπαιδευτικά προγράμματα που επιλέξατε».

Επιπλέον στην ανακοίνωση ενημερώνονται οι ωφελούμενοι του προγράμματος πως: 

«1) Η πλατφόρμα τηλεκατάρτισης www.edimitra.gr θα παραμείνει ενεργή μέχρι 03/05/2020 και θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε κανονικά εκπαιδευτική διαδικασία για όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν την κατάρτιση τους. 

2) Σε περίπτωση που κάποιος/α δεν ολοκλήρωσε στον παραπάνω χρόνο την εκπαίδευσή του και επιθυμεί την συνέχιση της, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε μέχρι την Παρασκευή 01/05/2020 με email στο  [email protected]

3) Όποιος/α ολοκληρώσει το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει με την παρακολούθηση 67 ωρών, θα λάβει «Βεβαίωση Παρακολούθησης» από τον φορέα μας.

4) Τέλος, αναφορικά με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις πιστοποίησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία, εφόσον υπάρξουν αντίστοιχες ανακοινώσεις από το Υπ. Εργασίας. 

Παρακαλούμε όπως απαντήσετε σε επτά (7) ερωτήσεις στο «Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης πλατφόρμας edimitra Εκπαιδευομένων»,  πατώντας πάνω στο σύνδεσμο https://forms.gle/8ME67jknvXFGfQzo7 , διαδικασία η οποία διαρκεί ένα (1) λεπτό, βοηθώντας μας με τον τρόπο αυτό να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς εσάς υπηρεσίες. 

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή απορία. 
Για  πληροφορίες επικοινωνήστε: 2741024464,  [email protected]»,
καταλήγει.