ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τί φοβάται ο Κωστούρος, μόλις βγουν από το σπίτι οι Ναυπλιώτες

Τον φόβο του για την επόμενη μέρα που θα βγουν από το σπίτι οι Ναυπλιώτες εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος.

Ανήμερα την Πρωτομαγιά, τρεις μέρες πριν αρθούν τα μέτρα και αρχίσει ο κόσμος να βγαίνει από τα σπίτια του χωρίς SMS, ο δήμαρχος Ναυπλιέων καλεί τους δημότες του να μην επιτρέψουν το διχασμό. Όπως επισημαίνει «δύναμή μας είναι η ενότητα, η συνεργασία και η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν. Από την 4η Μαΐου δεν μένουμε σπίτι πια. Μένουμε ενωμένοι».

Χωρίς να διευκρινίσει τη βαθύτερη σκέψη του από την οποία θα μπορούσε να προκύψει ένας διχασμός, δηλώνει αναλυτικά ο δήμαρχος:

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Καλό μήνα και καλή αρχή σε έναν αγώνα δυσκολότερο από κάθε άλλον που ως κοινωνία δώσαμε για να σταθούμε όρθιοι. Η ανάγκη για δύναμη, επιμονή και αντοχή τεράστια.

Αν ο κορωνοϊός ήταν και είναι ένας αόρατος εχθρός (όπως εκατοντάδες φορές χαρακτηρίστηκε) το επόμενο διάστημα θα αντιμετωπίσουμε έναν άγνωστο «εχθρό». Κανείς δεν έχει περάσει από εκεί που καλούμαστε να περάσουμε και κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο, τον τόπο και τις στρατηγικές για τις μάχες που έχουμε να δώσουμε.

Ξέρω όμως ότι τα όπλα μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Εμείς που ενωμένοι (όπως κάνουμε πάντα στα δύσκολα) θα προχωρήσουμε για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο.

Είμαι σίγουρος ότι η επιτυχία μας περιμένει.
Μην επιτρέπετε σε κανέναν να μας διχάσει. Η δύναμή μας είναι η ενότητα, η συνεργασία και η κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν.

Από την 4η Μαΐου δεν μένουμε σπίτι πια. Μένουμε ενωμένοι.