ΚοινωνίαΑρχείο

Αναζητούν το σκυλάκι τους

Ένα ακόμα σκυλάκι έχασε τα αφεντικά του διεκδικώντας λίγη ώρα ελευθερίας. Και τα ζώα όπως και οι άνθρωποι χρειάζονται την ελευθερία τους, όμως όταν θελήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αν δεν έχουν βάλει τα σημάδια τους, είναι πολύ δύσκολο. 

Ένας σκύλος, χαμένος μακριά απ’ το σπίτι του, έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να βρει τον δρόμο της επιστροφής, αν δεν έχει μαρκάρει ο ίδιος τα σημεία που οδηγούν στο σπίτι του αφού προσανατολίζεται βάσει των μυρουδιών που του είναι γνωστές.

Όσο δεν τις μυρίζει, τρέχει πάνω-κάτω μέχρι που απελπίζεται και ψάχνει πια κάτι να φάει και κάπου να κοιμηθεί. Αν χάσατε το σκυλάκι σας φροντίστε να αφήσετε ίχνη σας σε διάφορα σημεία από τα οποία θα μπορούσε να περάσει. Κάτι σαν τα φασόλια του κοντορεβιθούλη. Ακόμα και τα ίχνη του αυτοκινήτου σας, αν φυσικά το ξέρει ο σκύλος σας, είναι ικανά να τον καθοδηγήσουν στο να βρεί τον δρόμο του.

Το σκυλάκι της φωτογραφίας μας στο Άργος δεν τα κατάφερε μέχρι σήμερα να βρει το δρόμο για το σπίτι του, γι αυτό αν το δείτε κάπου τηλεφωνήστε στα: 6974 037 568 και 6974 322 808.

Θα κάνετε τόσο αυτό όσο και την οικογένειά του ευτυχισμένους.