ΡεπορτάζΑρχείο

Πυρετός το Σαββατόβραδο στην παραλία Ναυπλίου! Με ένα σουβλάκι και ένα παγωτό στο χέρι (Pics, Vid)

Η παραλία του Ναυπλίου έτσι κι’ αλλιώς έχει την τιμητική της μετά την καραντίνα, όμως το πρώτο Σάββατο αφότου επιτράπηκαν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, φράκαρε ακόμα περισσότερο.

Τι κι’ αν παραμένουν κλειστά οι ταβέρνες και οι καφετέριες, τα οποία επαναλειτουργούν ουσιαστικά από αύριο. Αυτό δεν πτόησε αρκετούς Αθηναίους μαζί με τους συνήθεις υπόπτους των τελευταίων εβδομάδων να ξεχυθούν στο παραλιακό μέτωπο της πόλης με το σούρουπο του Σαββάτου.

Κάποιοι από αυτούς με ένα σουβλάκι ή ένα παγωτό στο χέρι. Κάποιοι άλλοι να βγάζουν selfies και αναμνηστικές φωτογραφίες. Αρκετά ζευγαράκια αγκαζέ, να ζουν τον έρωτά τους, αποδεικνύοντας πως ο κορωνοϊός δεν σκοτώνει την αγάπη. Αντίθετα την δυναμώνει ακόμα περισσότερο…

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αψήφησαν και γενικά αψηφούν την απαγόρευση για τον γύρο της Αρβανιτιάς περνώντας δίπλα από την καγκελόπορτα που έχει στήσει ο Δήμος. Απτόητοι με τον ιό, ατρόμητοι και και με τα βράχια!

Το Ναύπλιο αποκτά και πάλι ολοένα και περισσότερη ζωή, γυρίζοντάς το σιγά σιγά στην γνώριμη τουριστική του version, αν και η οικονομία ακόμα δεν έχει πάρει μπροστά όπως την έχουμε συνηθίσει. Η εστίαση κάνει πρόβα τζενεράλε στις νέες συνθήκες από αύριο και τα ξενοδοχεία ακόμα στο stand by.

Πάρτε μια γεύση από το τι γινόταν στην παραλία το σαββατόβραδο…

 

 

 

 

 

Ναύπλιο περίπατος Αρβανιτιάς

 

 

 

Φωτογραφίες & Video: Φάνης Τσίρος