ΚοινωνίαΑρχείο

Με νέο στίβο το στάδιο στο Κιάτο

Η επανέναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Σταδίου Κιάτου αποκάλυψε ότι το διάστημα της καραντίνας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής στίβου και έτσι τώρα, προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες άθλησης σε όλους τους δημότες, αθλητές και στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ, τις στρατιωτικές σχολές κ.α. 

Η εγκατάσταση του νέου στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Κιάτου, όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος σε δηλώσεις του, είναι μόνο η αρχή μιας σειράς παρεμβάσεων και νέων αθλητικών έργων: Το νέο Στάδιο Ολυμπιακών Προδιαγραφών που θα γίνει νοτιότερα του σημερινού Δημοτικού Σταδίου, αλλά και τα γήπεδα τένις και το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Κρυονέρι.

Προϋποθέσεις για την άθληση στο Δημοτικό Στάδιο

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, είναι η συμπλήρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και η τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ  για τον προγραμματισμό της ώρας άθλησης.
Ώρες λειτουργίας σταδίου: Δευτέρα  –  Παρασκευή | 9 -11 π.μ. και 6 -10 μ.μ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
Για τους πολίτες:  ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ   (Συμπλήρωση και επίδειξη κατά την είσοδο στο στάδιο)

Για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων:  ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ (Αποστολή ή κατάθεση στο γραφείο του ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ)

Για τους αθλητές ισχύουν οι οδηγίες ασφαλούς άσκησης τις οποίες συνέταξε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συμπληρωματικά οι ειδικές οδηγίες οι οποίες προτείνονται από τις ομοσπονδίες. | Ειδικά Πρωτόκολλα Αθλημάτων

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατά την είσοδο και έξοδο τους από το στάδιο θα πρέπει να υπογράφουν στον κατάλογο εισερχομένων-εξερχομένων σταδίου.