ΚοινωνίαΑρχείο

Φωνές για τα σκουπίδια στο Βιβάρι (Pics)

Το λιμενικό ταμείο Ναυπλίου έχει υπογράψει σύμβαση ανάθεσης σύμφωνα με την οποία ο ανάδοχος υποχρεούται να καθαρίζει τη ζώνη λιμένος Βιβαρίου κάθε Παρασκευή για δύο ώρες. 

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της κάτοικος της περιοχής, φωτογραφίζοντας την εικόνα εδώ και τρεις μέρες στην προβλήτα του χωριού (χερσαία ζώνη του λιμανιού).

Με το θέμα καταπιάστηκε και ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου και δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Γιώργος Μπουζαλάς (Έντι), τονίζοντας σε ανάρτησή του τα εξής:

Και για να μην λένε ότι κάνουμε αντιπολίτευση στον δήμο έτσι χωρίς λόγο. Ορίστε και μια ανάρτηση από μια συγχωριανή μας, μαζί με κάποιες άλλες φωτογραφίες μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα που δείχνουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό μας. Και επειδή στον Δήμο Ναυπλίου έχετε φέρει νέες τάσεις για προβολή, με επαγγελματίες φωτογράφους κάντε πρώτα έργα και μετά βγάλτε φωτογραφία και όχι τον κόπο του συλλόγου και τον εθελοντών όπως κάνατε πρόσφατα και σας το έχω ξαναγράψει. Γιατι όπως δείχνουν τα πράγματα απο τις δημοσιεύσεις, στην κατάσταση που είναι το χωριό τους έχετε και εσείς ανάγκη τελικά λόγω της ανυπαρξίας σας.

 

Δείτε τις επίμαχες φωτογραφίες: