ΚοινωνίαΑρχείο

Τα προβλήματα των αστυνομικών της Αργολίδας στον αρχηγό

Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη συναντήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Σπυρίδωνα Κατσίρη, τον αντιπρόεδρο Απόστολο Μπάρλα και το γενικό γραμματέα Ανδρέα Μπραγκά, καθώς και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστο Μαυραγάνη.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητηθήκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την Δ.Α. Αργολίδας.

Επίσης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας.

Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα των υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών το οποίο παραμένει άλυτο εδώ και καιρό.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και εργάζεται πάνω σε αυτά.

Στην συζήτηση προταθήκαν αμφότερα λύσεις οι οποίες θα δρομολογηθούν άμεσα.

Επιπλέον κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται τα προβλήματα αναλυτικά και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα δώσει λύσεις άμεσα σε όσα από αυτά τα θέματα μπορεί.

Η Ένωση ευχαρίστησε τον κ. Καραμαλάκη για την προθυμία που έδειξε να  ακούσει αλλά κυρίως να επιλύσει προβλήματα που την ταλανίζουν εδώ και χρόνια, όπως και για τη δέσμευσή του για περαιτέρω συνεργασία με κοινό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας του Έλληνα αστυνομικού.