ΚοινωνίαΑρχείο

Τέσσερις γεωπόνοι ενημερώνουν για την τριστέτσα στην Αργολίδα

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, πραγματοποιούν σύσκεψη με θέμα: «Νέοι φυτοϋγειονομικοί κανονισμοί και Τριστέτσα».

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Ιουλίου και από 10:30 έως 14:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας, στην Παραλιακή οδό Ναυπλίου – Ν. Κίου στο Ναύπλιο (Διοικητήριο), σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Λόγω των μέτρων και των ρυθμίσεων που έχουν θεσπιστεί για την αντιμετώπιση και την ανάγκη περιορισμού του κορωνοϊού, συνίσταται η συμμετοχή στη σύσκεψη περιορισμένου αριθμού ατόμων, όπως περιγράφεται στον Πίνακα Διανομής.

Πρόγραμμα σύσκεψης:

  • Χαιρετισμοί
  • «Η Τριστέτσα στην Αργολίδα όπως έχει διαμορφωθεί – τωρινή κατάσταση».
    Δημήτριος Δήμου, Γεωπόνος MSc, Προϊστάμενος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αργολίδας.
  • «Η Τριστέτσα στη χώρα όπως έχει διαμορφωθεί – τωρινή κατάσταση».
    Δρ. Χριστίνα Βαρβέρη, Γεωπόνος, Τακτική Ερευνήτρια Α’, Δ/ντρια Τμήματος Φυτοπαθολογίας, Προϊσταμένη Εργαστηρίου Ιολογίας του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου.
  • «Η Τριστέτσα όπως έχει διαμορφωθεί στην ΠΕ Χανίων – τωρινή κατάσταση».
    Δρ. Ελένη Μαλανδράκη, Γεωπόνος, Υπάλληλος του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χανίων.
  • «Νέοι φυτοϋγειονομικοί κανονισμοί και Τριστέτσα».
    Χρήστος Αραμπατζής, Γεωπόνος MSc, Προϊστάμενος του Τμήματος Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του ΥπΑΑΤ.
  • Συζήτηση- Τοποθέτηση συμμετεχόντων.