ΚοινωνίαΑρχείο

Ύμνοι Ζαχαράκη για το 1ο ΕΠΑΛ Άργους κατά την τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Λυκείου

Στο 1ο ΕΠΑΛ Άργους βρέθηκε η Σοφια Ζαχαράκη για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ’ Λυκείου. Η Υφυπουργός Παιδείας απένειμε πιστοποιητικά αποφοίτησης στους μαθητές, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σχολείο που έχει οδηγήσει σε σωρεία διακρίσεων σε πανελληνίους και διεθνείς διαγωνισμούς.

«Στόχος του Υπουργείου Παιδείας είναι η συνεχής αναβάθμιση της τεχνικής –επαγγελματικής εκπαίδευσης» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαχαράκη, η οποία ευχήθηκε επίσης στους μαθητές που αναμένουν εντός των επόμενων ημερών τις βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, τονίζοντας ωστόσο πως «η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες, πέρα από τις πανελλήνιες εξετάσεις».

Η Υφυπουργός Παιδείας αναφέρθηκε ακόμα στο νομοσχέδιο που αφορά τα επαγγελματικά λύκεια και στη δέσμη μέτρων που σχεδιάζει να πάρει το Υπουργείο με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των ΕΠΑΛ και της τεχνικής εκπαίδευσης ευρύτερα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δημήτρης Οικονομόπουλος.