ΡεπορτάζΑρχείο

Αποτροπιασμός στην Ερμιόνη: Τι προδίδει τους δράστες που πέταξαν τα σκυλάκια στα σκουπίδια

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην Ερμιόνη, όταν κάποιοι ασυνείδητοι έβαλαν δύο σκυλάκια μέσα σε σακιά και τα πέταξαν στα σκουπίδια, στον αυλόγυρο της Αγίας Ερμιόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες κινούνταν με ένα αγροτικό χρώματος ασημί με βυτίο από πίσω.

Το Φιλοζωικό & Περιβαλλοντικών Σωματείο Ερμιονίδας «Αγάπη» βρίσκεται σε αναζήτηση των ανθρώπων αυτών που εγκατέλειψαν τα κουταβάκια και απευθυνόμενο προς τους δράστες τονίζει:

«Πού θα πάει; Θα σας βρούμε εσάς με το ασημί αγροτικό με το βυτίο από πίσω, που χώσατε δύο κουταβάκια σε σακιά και τα πετάξατε στα σκουπίδια στον αυλόγυρο της Αγίας Ερμιόνης!! Έχουν ήδη δοθεί τα στοιχεία στην Αστυνομία».

σάκος με κουταβάκι

 

σάκος με κουταβάκι

 

Η ίδια ανάρτηση έγινε και στα αγγλικά -σε πιο αυστηρό τόνο- με την ελπίδα πως αλλοδαποί κάτοικοι της Ερμιονίδας θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ή ενδεχομένως να εικάζεται πως οι ίδιοι οι δράστες είναι αλλοδαποί:

«We will find you, damn you!!!  You, scambags on the silver truck with the tank at the back, who dared to put two puppies into sacs and throw them like garbage at St. Hermioni’s yard!!!  The Police already have the evidence».