ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Σπανούλης κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο και …προπονείται με τον γιό του Βούκσεβιτς!

Το διάσημο ζευγάρι Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου είναι τρισευτυχισμένοι μετά και τη γέννηση του έκτου παιδιού τους, και αυτές είναι οι πρώτες διακοπές που κάνουν και οι οκτώ μαζί. Και εδώ που τα λέμε δεν πήγαν και πολύ μακριά, καθώς για οικογενειακή χαλάρωση επέλεξαν την κοντινή στην Αθήνα Μεσσηνία.

Μάλιστα η γυναίκα του Σπανούλη ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Σπανούλης διακοπές Μεσσηνία

 

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η πρώην Σταρ Ελλάς διαμένουν στο Costa Navarino, αλλά δεν παραλείπουν να κάνουν και τις εξορμήσεις τους σε γειτονικές περιοχές. 

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία» εθεάσθησαν σε παραλία της Καλαμάτας, αλλά και στην πιο κοντινή Μαραθόπολη στην περιοχή της Πύλου, όπου προχθές έφαγαν σε τοπική ταβέρνα. Εκεί δεν χάλασαν το χατίρι να φωτογραφηθούν με τον ιδιοκτήτη της Νίκο Θαλασσινό και θαυμαστές.

Σπανούλης διακοπές Μεσσηνία

 

Σπανούλης διακοπές Μεσσηνία

 

Παρέα με τον “Kill Bill” ήταν ο Σέρβος παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Ντούσαν Βούκσεβιτς και ο γιος του Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του αγωνιζόμενος στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σπανούλης διακοπές Μεσσηνία

 

Σπανούλης διακοπές Μεσσηνία

 

Πέρα πάντως από το κομμάτι της διασκέδασης του, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν χάνει την όρεξή του για το παιχνίδι που αγαπά. Καθημερινά, προπονείται με τον Τρίσταν Βούκσεβιτς, ο οποίος τον προκάλεσε όπως έγινε γνωστό σε μονό αγώνα. Μπορεί ο “ερυθρόλευκος” ηγέτης να είναι 38 ετών και ο Τρίσταν 17, ωστόσο ο Βασίλης Σπανούλης δεν αφήνει όπως φαίνεται κανένα παιχνίδι μιας και κέρδισε 6-3 και 6-5 αντίστοιχα στο γήπεδο μπάσκετ της Costa Navarino.

Δείτε τη φωτογραφία του υιού Βούκτσεβιτς με τον Σπανούλη μετά τη… μονομαχία τους έτσι όπως την αναδημοσίευσε το eurohoops από τα social media των παικτών καθώς και το βίντεο από τον αγώνα τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tristan Vukcevic practiced and played one-on-one with Vassilis Spanoulis ? (via @tristan_vkc & @olympiachop)

A post shared by Eurohoops.net (@eurohoops_official) on