ΚοινωνίαΑρχείο

Παίρνουν τα μέτρα τους για την «Θάλεια» καλού κακού στο Ναύπλιο

Με την πιθανότητα βροχής να είναι αυξημένη σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Ναύπλιο, βάσει μετεωρολογικών προβλέψεων, συνεργεία της ΔΕΥΑΝ πραγματοποίησαν ελέγχους και καθαρισμό των σχαρών ομβρίων, όπου χρειαζόταν.

Μετά την χθεσινή σύντομη νεροποντή σε κάποια σημεία παρατηρήθηκε ότι έπρεπε να επέμβει το συνεργείο.

Όπως αναφέρεται από την δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου: «Όλοι μας προσπαθούμε ώστε να περάσει και αυτή η διήμερη κακοκαιρία χωρίς προβλήματα».

«Εκείνο που παρατηρείται και αποδεικνύει ότι τα φρεάτια καθαρίζονται σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα είναι το γεγονός ότι με το που σταματάει η βροχή ακόμη και στα πιο επιβαρυμένα σημεία λόγω της ιδιομορφίας και των κλίσεων του εδάφους οι δρόμοι αδειάζουν γρήγορα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, συμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο, στην Εύβοια, την Πελοπόννησο, σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της Κυριακής 9 Αυγούστου, πέμπτη και τελευταία ημέρα της «Θάλειας», οπότε τα φαινόμενα θα είναι ασθενέστερα και τοπικού χαρακτήρα.

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο

 

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο

 

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο

 

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο

 

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο

 

Εργασίες της ΔΕΥΑΝ στο Ναύπλιο