ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Τεστ σε Ράλλη και υπαλλήλους ΔΟΠΠΑΤ. Απολύμανση με ειδικό συνεργείο στο γήπεδο που προπονείται ο Πανναυπλιακός

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού Ναυπλίου Μαρία Ράλλη, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι, αλλά και τα μέλη του οργανισμού και της επιτροπής, που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις, μετά τις εξελίξεις με το κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του Πανναυπλιακού, που έχουν αναστατώσει την πόλη και τον αθλητικό χώρο.

Το τεστ έγινε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και τα αποτελέσματα αναμένονται αργά το βράδυ.

Ο ΔΟΠΠΑΤ είναι η πρώτη Δημοτική επιχείρηση του Δήμου Ναυπλιέων που μπαίνει υπό την δοκιμασία των τεστ κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε το πρωί της Δευτέρας η κα Ράλλη «θα σας ενημερώσουμε για κάθε αποτέλεσμα που θα προκύψει και για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί».

Η ίδια ενημέρωσε επισήμως για τα τεστ στη Δημοτική Επιχείρηση, επισημαίνοντας: «Όλοι οι υπάλληλοι του ΔΟΠΠΑΤ, όλα τα μέλη του οργανισμού και της επιτροπής που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις κι εγώ, η οποία είμαι καθημερινά σε επαφή με τους υπαλλήλους, εξεταστήκαμε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων σήμερα αργά το βράδυ».
Όπως τονίζει μεταξύ άλλων: «Μετά τη γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος στον Παναυπλιακό, με ψυχραιμία αλλά και με απόλυτο το αίσθημα ευθύνης για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, προχωρήσαμε σε συντονισμένες κινήσεις, με την πλήρη καθοδήγηση του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου. Αφού πρώτα ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, συνεργαστήκαμε και διασταυρώσαμε πληροφορίες με τον κ. Ορέστη Νταβέλη, τον οποίο ευχαριστώ για την όλη διαχείριση του θέματος, όσον αφορά τις κινήσεις της ομάδας και τις επαφές που μπορεί να υπήρξαν κατά την προπόνησή τους στο ΔΑΚ.

Υπήρχε πλήρη καταγραφή όλων όσων παρευρίσκονται κι έτσι υπήρξαν και οι σχετικοί έλεγχοι.

Κλείσαμε όλους τους χώρους του ΔΑΚ Ναυπλίου και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση από ειδικό συνεργείο».