ΚοινωνίαΑρχείο

Κορωνοϊός στον Πανναυπλιακό: Κλείνει το ΔΑΚ Ναυπλίου μετά από κρούσμα σε μέλος της ομάδας

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στις τάξεις της ομάδας του Πανναυπλιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε από τον ΔΟΠΠΑΤ το κλείσιμο του ΔΑΚ Ναυπλίου για αύριο Δευτέρα 10 Αυγούστου ώστε να γίνουν απολυμάνσεις, καθώς επίσης και η διενέργεια τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του που δουλεύουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου.

Τεστ για τον Covid-19 ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται από την ΚΟΜΥ Αργολίδας και σε όλα τα μέλη της ομάδας του Πανναυπλιακού, στα πλαίσια της ιχνηλάτησης επαφών του ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Αυτό είναι ένα από τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν στην Αργολίδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Όπως σημειώνεται από τον Δήμο Ναυπλιέων:

«Μετά τον εντοπισμό πιστοποιημένου κρούσματος κορωνοιού COVID 19 σε μέλος της ομάδας του Παναυπλιακού ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ τηρώντας με αυστηρότητα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτροπή διασποράς του κορωνοιού ενημερώνουν ότι:

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 για τη διενέργεια απολυμάνσεων σε όλους τους ανοικτούς και κλειστούς χώρους του σταδίου.

Επίσης όλοι οι υπάλληλοι του Δημοτικού Οργανισμού οι οποίοι εργάζονται στο Δ. Α. Κ. Ν. θα υποβληθούν σε τεστ τη Δευτέρα το πρωί στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σχετικά με τη επαναλειτουργία του Δημοτικού Σταδίου θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: