ΟικονομίαΑρχείο

Αργολίδα: Πλωτές εξέδρες σε Πόρτο Χέλι και Θερμησία για τα υπερπολυτελή σκάφη δύο ξενοδοχείων

Το Πόρτο Χέλι και η Θερμησία θα αποκτήσουν πλωτές εξέδρες για φέτος το καλοκαίρι αφού εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς, η τοποθέτησή τους στις αντίστοιχες θαλάσσιες περιοχές μπροστά σε δύο από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της περιοχής. Η εγκατάστασή τους θα εξυπηρετήσει προφανώς τις ανάγκες πρόσδεσης των υπερπολυτελών σκαφών των πελατών των δύο Luxury Hotels.

Ειδικότερα, ο Δήμος Ερμιονίδας, όπως αναφέρει το tornosnews.gr ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας  118,08 τ.μ. και πλωτού διαδρόμου πρόσβασης  4,50 τ.μ. για λογαριασμό της εταιρείας ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 18 Α.Ε., μπροστά από το ξενοδοχείο ΑΜΑΝΖΟΕ BEACH CLUB στη θέση Κορακιά Πορτοχελίου. Η πλωτή εξέδρα, θα χρησιμοποιηθεί εποχικά για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, εκτός θαλάσσιας ζώνης λιμένα.

amanzoe Πόρτο Χέλι

Παράλληλα, ο Δήμος Ερμιονίδας ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στο θαλάσσιο χώρο του ξενοδοχείου  BARCELO HYDRA BEACH RESORT στη θέση Πλέπι  Θερμησίας Ερμιονίδας, για λογαριασμό της επιχείρησης HYDRA BEACH Α.Ε. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα επιφάνειας 23,625 τ.μ., προορίζεται για εποχιακή χρήση, ώστε να εξυπηρετήσει την προσωρινή πρόσδεση σκαφών εκτός θαλάσσιας ζώνης λιμένα. 

Barcelo Θερμησία