ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Καμπόσος: Αγοράστε τα σχολικά από τα μαγαζιά του Άργους

Ρίχνει τους τόνους ο Δημήτρης Καμπόσος στην κόντρα του με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, και μάλιστα σήμερα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνων προτρέπει τους γονείς να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης για την αγορά των σχολικών ειδών.

«Στηρίζουμε τα μαγαζιά του τόπου μας! Τα μαγαζιά της γειτονιάς μας! Τώρα που τα σχολεία άνοιξαν κι εμείς οι γονείς θα ψωνίσουμε όλα τα απαραίτητα για το σχολείο και τις δραστηριότητες των παιδιών μας, είναι ευκαιρία να διαθέσουμε όλοι τα χρήματα μας στους επιχειρηματίες του Δήμος Άργους Μυκηνών! Στα μικρά μαγαζιά που έχουν ανάγκη την στήριξή μας!».

Νωρίτερα είχε απευθύνει το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε σήμερα:

«Αγαπητοί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,

Μια πρωτόγνωρη έναρξη σχολικής χρονιάς σήμερα! Μπορεί τα χαμόγελα να είναι κρυμμένα κάτω από μια μάσκα όμως η χαρά για το αντάμωμα με φίλους, συμμαθητές και δασκάλους δεν κρύβεται. Με δυσκολίες ξεκινά φέτος το μονοπάτι της γνώσης, όμως με σύνεση, δύναμη και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την δυσκολία που περνάει η ανθρωπότητα. Εύχομαι σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν υγεία και να έχουν αγαστή συνεργασία, σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που ζούμε.

Καλή σχολική χρονιά»