ΑθλητισμόςΑρχείο

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Ο Λευτέρης Βούρος στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας Πόλο

Ο έμπειρος Λευτέρης Βούρος είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, που μετέχει στη Β’ Κατηγορία των Ανδρών.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης, με το πλούσιο βιογραφικό τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής, θα έχει παράλληλα τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου.

Όπως ανακοίνωσε ο ΝΟΝ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ.Λευτέρη Βούρο στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης και τεχνικού συμβούλου των τμημάτων υποδομών.

Ο 52χρονος προπονητής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθήνας και έχει διατελέσει προπονητής υδατοσφαίρισης όλων των ηλικιακών βαθμίδων, πρώτος προπονητής στην Α2 κατηγορία ανδρών, βοηθός προπονητή στην Α1 και Α2 κατηγορία καθώς και προπονητής τερματοφυλάκων.

Οι ομάδες που έχει δουλέψει ως προπονητής είναι ο Νηρέας Χαλανδρίου, η Γλυφάδα, ο Πανιώνιος και ο Ηλυσιακός. Έχει πλούσιο βιογραφικό και ως παίκτης καθώς έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και 3 κύπελλα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Είναι Βαλκανιονίκης με την εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και συνολικά 7 χρόνια μέλος της με συμμετοχές σε εθνική Νέων και Ανδρών. Ελαβε μέρος σε Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Μεσογειακό πρωτάθλημα. Προσφάτως ανέλαβε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου και του ευχόμαστε καλή αρχή»