ΚοινωνίαΑρχείο

Πώς «χτύπησε» ο κορωνοϊός τον ομογενή από τον Αχλαδόκαμπο. Δεν είχε γίνει πάρτι πριν τον θάνατό του

Η ομογένεια του Ιλινόις θρηνεί για ένα εξέχων μέλος της που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, «χτυπημένος» από κορωνοϊό. Ο ηλικιωμένος άνδρας με καταγωγή από τον Αχλαδόκαμπο του Δήμου Άργους – Μυκηνών νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πολιτείας του Ιλινόις όπου και κατέληξε, βυθίζοντας στην θλίψη συγγενείς και φίλους.

Αρχικά πληροφορίες έκαναν λόγο για συγκέντρωση – πάρτι που είχε προηγηθεί, και είχε ως συνέπεια την ανίχνευση και άλλων κρουσμάτων μεταξύ της Αδελφότητας Αχλαδοκαμπιτών «Άγιος Δημήτριος».

Ωστόσο νέες πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του θανόντος διαψεύδουν ότι είχε προηγηθεί κάποια εκδήλωση, πριν διαπιστωθεί ότι ήταν θετικός στον Covid-19, καθώς ο Σύλλογος Αχλαδοκαμπιτών είχε αναστείλει όλες τις επίσημες συναθροίσεις του λόγω κορωνοϊού, από την αρχή της πανδημίας. Η Αδελφότητα από την πλευρά της αποδίδει τα όσα ειπώθηκαν σε κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στο χωριό.

Άγνωστο παραμένει αν είχε προηγηθεί κάποια άτυπη συγκέντρωση Αχλαδοκαμπιτών σε ιδιωτικό χώρο και αν αυτή (αν και εφόσον έγινε), έχει κάποια σχέση με τα όσα επακολούθησαν.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡ-Μ Πέτρος Διολίτσης, ο οποίος είναι συγγενής με τον θανόντα, ο ηλικιωμένος ενδεχομένως να κόλλησε τον ιό σε καφενείο στο οποίο πήγαινε στην περιοχή του Ιλινόις όπου διέμενε. Τονίζει ακόμα ότι κανένα άλλο συγγενικό του πρόσωπο δεν είναι θετικό στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια βόλτα στον Αχλαδόκαμπο θα σας αποζημιώσει – Το ορεινό Covid Free χωριό της Αργολίδας με τους φιλόξενους ανθρώπους, σας περιμένει όλες τις εποχές του χρόνου