ΠολιτικήΑρχείο

Τι θα ζητηθεί από τον υφυπουργό τουρισμού Μάνο Κόνσολα κατά την επίσκεψή του στο Άργος

Επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο 7 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Αργος

Ο κ Κόνσολας θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή του ΙΕΚ Κωνσταντίνο Καχριμάνη στις εγκαταστάσεις της σχολής με τις αίθουσες θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων που έχει προσφέρει ο Δήμος Αργους Μυκηνών για την εκπαίδευση των μαθητών και θα γνωρίσει και το διοικητικό προσωπικό.

Τον κ. Υφυπουργό θα συνοδεύσουν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπoυργείου Τουρισμού που σχετίζονται με την εκπαίδευση και κατάρτιση.

«Η αυριανή επίσκεψη αναδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου για το μέλλον και την αναβάθμιση των τουριστικών σχολών μας, επιβεβαιώνει επίσης τις άριστες κριτικές για την παροχή εξειδικευμένου εκπαιδευτικού έργου που παράγει η σχολή τουριστικής εκπαίδευσης Αργους στελεχώνοντας με προσωπικό κάθε χρόνο τουριστικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Αργολίδας», σημειώνει ο κ. Καχριμάνης.

Ως πάγιο αίτημα από τον Διευθυντή της σχολής προς τον κ. Κόνσολα θα προταθεί η δημιουργία σχολής ξεναγών στην πόλη του Αργους εφόσον η περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και ο νομός Αργολίδας ιδιαίτερα, προσφέρει πλήθος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος με μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς.

Μάνος Κόνσολας: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του υφυπουργού τουρισμού στην Αργολίδα