ΡεπορτάζΑρχείο

Αργολίδα: Σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Κίο με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο είχαμε σήμερα στην Αργολίδα, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στη γέφυρα της Νέας Κίου, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των επιβαινόντων να χάσει ακαριαία τη ζωή του και οι υπόλοιποι να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες από τα δύο οχήματα που έγιναν μία άμορφη μάζα σιδερικών.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της γέφυρας στην Επαρχιακή Οδό Νέας Κίου – Ναυπλίου όταν το ένα όχημα σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν Ρομά, για αγνώστους ακόμα λόγους, συγκρούστηκε σφοδρά με ένα κόκκινο όχημα που κινούνταν προς Ναύπλιο και στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι Γερμανών οι οποίοι είναι κάτοικοι Ναυπλίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκούρου χρώματος αυτοκίνητο το οδηγούσε ένας 47χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 19 ετών, δύο Ρομά και ένας ημεδαπός από το Ναύπλιο, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε 70χρονος αλλοδαπός και επέβαινε 51χρονη αλλοδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου και τον τραυματισμό όλων των υπολοίπων.

Ο Γερμανός οδηγός έχει χτυπήσει στο πόδι του και στα πλευρά, και κρατείται. Η γυναίκα του παρουσιάζει πρόβλημα με την σπονδυλική της στήλη που δεν έχει εντοπιστεί ακριβώς ακόμα. Το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται οι τραυματίες είναι γεμάτο Ρομά.

 

 

Όπως ήταν φυσικό η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο και δημιουργήθηκαν ουρές από τις δύο πλευρές μέχρι να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός και να καθαρίσει ο δρόμος.

Έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διεξάγει η τροχαία Άργους.

Φωτογραφίες & Βίντεο: Άγγελος Δρίτσας (ΑΡΓΟΛΙΔΑ TV)