ΡεπορτάζΑρχείο

Λουτράκι: Ο δράστης τους χτυπούσε με μανία στο κεφάλι με μπαλτά ή τσεκούρι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι, όπου μία 45χρονη από την Ουκρανία και ένας 43χρονος Έλληνας φαρμακοποιός βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους μέσα σε λίμνη αίματος.

Βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ο πρώην σύντροφος της 45χρονης, ένας 45χρονος Αλβανικής καταγωγής, γνωστός στις αρχές, καθώς είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά..

Ο θάνατος των δύο θυμάτων φέρεται να προήλθε από βίαια χτυπήματα με μικρό τσεκούρι ή με μπαλτά σε όλο τους το σώμα. Και τα δύο θύματα, έφεραν τραύματα στο κεφάλι και μάλιστα από τα πλάγια, γεγονός που δείχνει τη μανία της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς των δύο νεκρών, απόδειξη ότι τα θύματα πιθανώς αιφνιδιάστηκαν.

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος μπήκε στη μικρή εξοχική κατοικία που νοίκιαζε η γυναίκα και αφού σκότωσε τα θύματα, πήρε τα κλειδιά του σπιτιού αλλά και του αυτοκινήτου της, κλείδωσε την εξώπορτα και εξαφανίστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σπίτι λείπουν τόσο τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων όσο και τα πορτοφόλια.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και το έκαψε στην περιοχή Βηθλεέμ, περίπου 10 λεπτά από την εξοχική κατοικία. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που είδε το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, ο δράστης πρέπει να ήξερε καλά την περιοχή, καθώς το σημείο όπου εγκατέλειψε το όχημα ήταν απόμερο.

Να σημειωθεί πως η 20χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας έμαθε για τον θάνατο της μητέρας της από τα μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το φρικτό έγκλημα:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Μια 45χρονη Ουκρανή και ένας Έλληνας, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, βρέθηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος, χθες στο Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, η υπόθεση ανθρωποκτονίας διαπράχθηκε σε βάρος δύο ατόμων, 43χρονης αλλοδαπής και 42χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, χθες (11.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων εντοπίσθηκαν σε οικία της 43χρονης, η ίδια και ο 42χρονος, θανάσιμα τραυματισμένοι φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας/ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου».