ΕκδηλώσειςΑρχείο

Δεν θα γίνει το 7ο Ναύπλιο – Artiva Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ

Την αναβολή του 7ου Ναύπλιο – Artiva Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Νοέμβριο, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό.

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση:

«Αγαπημένοι φίλοι της χορωδιακης μουσικής αλλά και του Φεστιβάλ ARTIVA.

Είναι συγκινητικό το ενδιαφέρον και η διάθεσή σας για συμμετοχή είτε στο ελεύθερο είτε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου ΝΑΥΠΛΙΟ- ARTIVA ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του Νοεμβρίου.

Δυστυχώς η κατάσταση με τον Covid-19 και έτσι όπως προδιαγράφεται για το επόμενο χρονικό διάστημα δεν μας επιτρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο τόσο τα μέλη των χορωδιών όσο και αυτή καθεαυτή την διοργάνωση του Φεστιβάλ όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε τόσα χρόνια. Επιθυμούμε το Φεστιβάλ ARTIVA να είναι πάντα ψηλά στις προτιμήσεις σας για την οργανωτική του δομή και την καλλιτεχνική του αξία.

Γι’ αυτους τους λόγους δεν θα εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση τη δική σας αγάπη και διάθεση για συμμετοχή σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός μόνο και μόνο για να αποδείξουμε ότι συνεχίζεται. Όταν θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες και η αίσθηση της ασφάλειας θα είναι ικανοποιητική, τότε θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας στη μεγάλη χορωδιακή γιορτή στο Ναύπλιο.

Προς το παρόν το 7ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο για τον οποίο έγκαιρα εμείς θα σας ειδοποιήσουμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση, σας ευχόμαστε υγεία και είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε στο Ναύπλιο».