ΚοινωνίαΑρχείο

Το Τολό θα θυμάται πάντα τον πατέρα Γεώργιο Ραπτάκη

Έφυγε από τη ζωή ο ιερέας της ενορίας των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, Γεώργιος Ραπτάκης, με την Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Μίνωας», να εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατό του.

Όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Κρήτες της Αργολίδας ο πατέρας Γεώργιος διακρινόταν για την απλότητα, την πίστη, την εργατικότητά του και την αγάπη του προς την αγία μας Εκκλησία. Υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα που έχαιρε σεβασμού και εκτιμήσεως.

Αναφέρει η Ένωση Κρητών Αργολίδας:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα την αιφνίδια απώλεια του αγαπητού ιερέα της ενορίας των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας, Γεωργίου Ραπτάκη.

Ο πατέρας Γεώργιος διακρινόταν για την απλότητα, την πίστη, την εργατικότητά του και την αγάπη του προς την αγία μας Εκκλησία. Υπήρξε μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπικότητα που έχαιρε σεβασμού και εκτιμήσεως.

Όλοι μας θα θυμόμαστε την παρουσία του και τον σημαντικό ρόλο του στην αδελφοποίηση που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018, στο Ναύπλιο, μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων του Τολού Αργολίδας και των Αγίων Δέκα του Δήμου Γόρτυνας.

Στην οικογένεια που θρηνεί τον άξιο σύζυγο και πατέρα, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας όπως και σε όλους τους κατοίκους των Αγίων Δέκα, που στερούνται τον πνευματικό τους πατέρα.

Η Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη της Ένωσης Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας “Μίνωας”, τον αποχαιρετούν με βαθιά συγκίνηση και σεβασμό.

“Ο χάρος θέλει σκότωμα κι η κεφαλή ντου κόμα , γιατί διαλέει τσι καλούς και βάνει τσι στο χώμα”. 

Καλό Παράδεισο Παπα-Γιώργη!

Καλό ταξίδι Άξιε λειτουργέ του Κυρίου.

Το Τολό θα θυμάται πάντα τόσο την εγρήγορση σου στα θέματα της θρησκείας μας, όσο και τη συμβολή σου στην πνευματική μας αδελφοποίηση».