ΨυχαγωγίαΑρχείο

Σατανικό! Ο επιλοχίας του Γιάννη Μπέζου στην Κόρινθο τώρα τον διατάζει ως ταξίαρχος

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος φέτος συνεργάζεται με τον Γιάννη Μπέζο στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», τον οποίο και γνωρίζει αρκετά χρόνια πριν, όταν είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στο στρατόπεδο της Κορίνθου.

Τότε ο Γιαννης Μπέζος ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος και δεν είχε ασχοληθεί ακόμα με την ηθοποιία. Ο Θοδωρής Κατσαφάδος ήταν επιλοχίας στην Κόρινθο όπου είχε παρουσιαστεί ο συμπρωταγωνιστής του στη σειρά.

Γιάννης Μπέζος Παρουσιάστε

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία τους στο TV24 αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων μία άγνωστη στο ευρύ κοινό ιστορία:

«Η ζωή κάνει περίεργους κύκλους. Πριν πολλά χρόνια που ήμουν στον στρατό επιλοχίας στην Κόρινθο, είχα νεοσύλλεκτο τον Γιάννη Μπέζο και τώρα είμαι ταξίαρχός του και αυτός συνταγματάρχης. Εγώ τότε ασχολούμουν με το θέατρο, ο Γιάννης όχι. Είχα δει στα χαρτιά ότι έχει τελειώσει δραματική σχολή. Από τότε έχουμε μια καταπληκτική σχέση, τον αγαπώ και τον θαυμάζω και ας μην τον βλέπω συχνά».

Θοδωρής Κατσαφάδος Παρουσιάστε

 

Να σημειωθεί πως στη σειρά ο Θοδωρής Κατσαφάδος παίζει τον ρόλο του Ταξίαρχου, μία θέση την οποία εποφθαλμιά ο Γιάννης Μπέζος.

Η σειρά της οποίας το σενάριο υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς, είναι εμπνευσμένη εν μέρει από πραγματικά γεγονότα, που πάλι είχαν ως αφετηρία ένα στρατόπεδο της Πελοποννήσου, το ΚΕΕΜ Σπάρτης.