ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Δήμος Ναυπλιέων: Χείρα βοηθείας σε ανήμπορους πολίτες και άπορους μαθητές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων, οι δομές και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν οργανώσει δράσεις και παρεμβάσεις έτσι ώστε κανένας πολίτης που έχει πραγματική ανάγκη (π.χ. ευάλωτες ομάδες, άτομα σε περιορισμό κατ’ οίκον λόγω ασθένειας, υπερήλικες κ.λπ.) να μην μείνει αβοήθητος στο διάστημα που ακολουθεί.

Οι δράσεις θα αφορούν διανομή τροφίμων, αναγκαίων αγαθών, φαρμάκων σε ανθρώπους που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και θα παρέχεται συνεχής ενημέρωση για την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Η εξυπηρέτηση πολιτών θα αφορά και έκδοση διοικητικών εγγράφων (π.χ. αιτήσεις, γνήσιο υπογραφών, πιστοποιητικά κλπ).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου: «Όλες μας οι κινήσεις καθοδηγούνται πάντα βάση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  ( Ε.Ο.Δ.Υ. ). Ο Δήμος Ναυπλιέων βρίσκεται δίπλα σας για να εκπληρώσει τις ανάγκες σας».

Για τα σχολεία ανακοινώνεται πως:

«Με δεδομένες τις νέες συνθήκες τηλεκπαίδευσης από την ερχόμενη Δευτέρα, o Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές έχουν έρθει σε συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και όπου απαιτείται γίνεται εκ νέου προμήθεια ηλεκτρονικών μέσων για την αποτελεσματικότερη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρειάζεται περαιτέρω ενημέρωση και βοήθεια, μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα της σχολικής επιτροπής 2752360910, 6978777714».