ΚοινωνίαΑρχείο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Μάνη: Πέθανε και ο πατέρας του συζυγοκτόνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του 44χρονου που δολοφόνησε τη σύζυγό του στη Μάνη, μπροστά στην 15χρονη κόρη του ζευγαριού, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο πατέρας του συζυγοκτόνου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ύστερα από τροχαίο που είχε με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει και το ethnos.gr, σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ηλικιωμένος άντρας είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα με μηχανή που οδηγούσε. Το όχημα ανετράπη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Στο πλευρό του στο νοσοκομείο βρίσκονταν μέλη της οικογένειάς του.

Τη σκότωσε μπροστά στην 15χρονη κόρη τους

Ο 44χρονος γιος του ηλικιωμένου δολοφόνησε τη συνομήλικη σύζυγό του με κυνηγετικό όπλο μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους, η οποία μάλιστα ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία. «Ο μπαμπάς μου πυροβόλησε την μαμά μου», φέρεται να είπε η ανήλικη. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε και ο δράστης και είπε: «Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά μάλλον είναι ζωντανή». Στη συνέχεια ο 44χρονος επικοινώνησε και με γιατρό της περιοχής. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ο δράστης παραδόθηκε, και το κορίτσι παρέλαβε η αδελφή του.

Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, που πλέον φιλοξενούν το ανήλικο κορίτσι, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε μία φορά τη γυναίκα.

Το 15χρονο κορίτσι προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο και να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο 44χρονος πυροβόλησε και δεύτερη φορά και έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα του.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος γιος της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού του στο νοσοκομείο.

Ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του

Στο μεταξύ λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στο Γύθειο ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής. Ο 44χρονος απολογήθηκε για αρκετή ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ μέσα και έξω στο κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγνώμη από τα παιδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια διατηρεί μίνι μάρκετ στο χωριό Πύργος Διρού. «Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται μέσα σε ένα σπίτι», αναφέρουν οι συγγενείς του δράστη.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος συζυγοκτόνος τσακωνόταν συχνά με τη γυναίκα του, την οποία ζήλευε παθολογικά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτές, η παθολογική ζήλια είχε ως αποτέλεσμα ο δράστης να ενοχοποιεί τη σύζυγό του, την οποία κατηγορούσε κατά τη διάρκεια των διαπληκτισμών μπροστά στα παιδιά.