ΠολιτισμόςΑρχείο

Δανειστική βιβλιοθήκη με ραντεβού στο Ναύπλιο και βιβλία σε καραντίνα 72 ωρών

Δανεισμούς βιβλίων στο Ναύπλιο μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο, με παράδοση κατ’ οίκον με προκαθορισμένα ραντεβού, πραγματοποιούν οι βιβλιοθήκες του Φουγάρου. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη και οι αναγνώστες μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την χαρά της ανάγνωσης και της γνώσης ακόμα και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Διαδικασία δανεισμού βιβλίων

Επιλέγετε από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης στην σελίδα opac.fougaro.gr στο διαδίκτυο τα βιβλία που επιθυμείτε και μας στέλνετε με e-mail στο  [email protected]  τις επιλογές σας μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό μέλους. Στη συνέχεια σε συνεννόηση με το προσωπικό της βιβλιοθήκης ορίζεται ραντεβού για την παραλαβή των βιβλίων.

Η παράδοση των βιβλίων θα πραγματοποιείται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους.

Διαδικασία επιστροφής βιβλίων

Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους. Τα επιστρεφόμενα βιβλία για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών παραμένουν σε καραντίνα τουλάχιστον 72 ωρών πριν τον επαναδανεισμό τους.

Πληροφορίες στο τηλ. 6941601388