ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Λυκοσκούφης: Πολλοί οι μετά Χριστόν προφήτες για τον Ερασίνο

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Λυκοσκούφης σχολιάζει αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για τον Ερασίνο.

Όπως σημειώνει:

«Τελικά, πολλοί οι μετά Χριστόν προφήτες! Τελευταία απόδειξη η σημερινή τοποθέτηση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών για την σχεδιασμένη επέμβαση στον Ερασίνο ποταμό. Μετά την έκταση που έλαβε το θέμα και τις αντιδράσεις φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών κατά της βίαιης επέμβασης στον Ερασίνο που υιοθετήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου…

Αφού χάθηκαν στην αφωνία εδώ και 6 μήνες, από τότε δηλαδή που προέκυψε το θέμα, και αφού καταθέσαμε, εδώ και 10 ημέρες (20-11-20), έγγραφη ερώτηση, η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιου της 03-12-20.

Επιπλέον, σε σημερινό «διάγγελμα» ο Δήμαρχος, είδε ξαφνικά το φως το αληθινό και πήρε ξεκάθαρα θέση κατά της σχεδιασμένης επέμβασης στον Ερασίνο.

Από την άλλη πλευρά, η μείζονα αντιπολίτευση στο Δήμο μας, μέσα από πολιτικές πιρουέτες, διαφωνίες, ακροβατισμούς και πολιτικές κωλοτούμπες φέρεται να προσχωρεί στη προφανή θέση υπέρ της ανάγκης προστασίας του υγροβιοτόπου του Ερασίνου.

Τέλος, η ελάσσονα αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει σταθερή στις «αρχές» της…

Ο αγώνας αποδίδει, ο αγώνας συνεχίζεται!

Δεν θα αφήσουμε να καταστρέψουν τον Ερασίνο!»

Αίτηση Λυκοσκούφη για Ερασίνο