ΚοινωνίαΑρχείο

Δημότης – σαμουράι στο Λουτράκι επιτέθηκε σε αντιδήμαρχο με σπαθί τσέπης

Σαμουράι φαίνεται πως την είδε ένας νεαρός Λουτρακιώτης, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με σπαθί κατά του αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου σε κοινή θέα, όπως καταγγέλει ο ίδιος ο αυτοδιοικητικός.

Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το loutrakiblog.gr, συνέβη σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο πάρκο Μάτση στο Λουτράκι.

Αφορμή για το επεισόδιο φαίνεται πως στάθηκαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο πάρκο με την κατασκευή ενός ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων.

Σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Παντελέου, έγραψε:

 

Ενας νεαρός δημότης Λουτρακίου, o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Καραπανάγου «Αλλάζουμε Μαζί», σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση:

«Φτιάξε ενα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θαψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Μήνυμα Παντελέου

 

Μετά από λίγο ο δημότης εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει το loutrakiblog.gr.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός κινήθηκε προς το μέρος του να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν εκεί, τον απώθησαν ενώ ένας φίλος του αντιδημάρχου τον έσπρωξε και τον πέταξε στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, φέρεται πως έβγαλε ένα σπαθί, που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του -όπως ο ίδιος ο κ. Παντελέος δήλωσε- και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου με απειλητικές διαθέσεις.

Ολοι πάγωσαν. Ο επίδοξος σαμουράι φώναζε στον αντιδήμαρχο «ξέρω που μένεις, θα έρθω να σε βρώ», απειλώντας και την οικογένειά του, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος ο αντιδήμαρχος στην αστυνομία.

Αφού όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό, ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου, σοκαρισμένος, κάλεσε την αστυνομία.

Ο δημότης συνελήφθη και ο αντιδήμαρχος υπέβαλλε μήνυση. Με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος ο αντιδήμαρχος στις δηλώσεις του πρώτα κάνει λόγο για σπαθί και μετά μιλά για μαχαίρι, πέφτοντας σε αντίφαση αναφορικά με το όπλο που καταγγέλει πως χρησιμοποιήθηκε, προφανώς λόγω του ότι ευρίσκετο σε σοκ μετά το πρωτοφανές περιστατικό. Κατά πάσα πιθανότητα επρόκειτο για ένα πολύ μικρό σπαθί ή κάποιο σουγιά, δεδομένου ότι χωρούσε στην τσέπη ενός παντελονιού.

Ακούστε τι δήλωσε για το συμβάν ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου.