ΚοινωνίαΑρχείο

Λουτράκι: Το σπαθί ήταν ψεύτικο λέει ο επίδοξος σαμουράι

Ψεύτικο ήταν το σπαθί που χρησιμοποίησε και δεν είχε πρόθεση να βλάψει τον αντιδήμαρχο. Αυτό δήλωσε ο επίδοξος σαμουράι, που επιτέθηκε στον αυτοδιοικητικό σε πάρκο στο Λουτράκι, ενώ εκτελούνταν εργασίες. 

«Το μόνο που ήθελα ήταν να τον τρομάξω. Διαφωνώ με τα έργα που γίνονται στο πάρκο, καταστρέφεται ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου», είπε μεταξύ άλλων, ενώ ζήτησε δημόσια συγγνώμη, όπως αναφέρει το loutrakiblog.gr.

Η υπόθεση όπως ήταν αναμενόμενο πήρε αναβολή, καθώς λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό οι δίκες έχουν περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος αφού πρώτα του επιτέθηκε φραστικά, στη συνέχεια, έβγαλε ένα σπαθί και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Το σπαθί όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο θύτης ήταν ψεύτικο.

Παρευρισκόμενοι στο χώρο απώθησαν το νεαρό. Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος κ. Παντελέου κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Ο θύτης οδηγήθηκε χθες με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου και ζήτησε προθεσμία μέχρι σήμερα για να απολογηθεί.