ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του ΔΟΚΟΙΠΑΝ. Το κόλλησε από τη μητέρα του

Συναγερμός στο Ναύπλιο καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος νομικου προσώπου του Δήμου Ναυπλιέων και συγκεκριμένα του ΔΟΚΟΙΠΑΝ, σύμφωνα με όσα γνωστοποιεί ο Δήμος Ναυπλιέων με ανακοίνωσή του.

Ο ιός μετεφέρθη στον υπάλληλο από στενή του επαφή και συγκεκριμένα από τη μητέρα του η οποία και αυτή είχε διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος και έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε συνεργασία με τους υγειονομικούς φορείς (Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου, Κ.Ο.Μ.Υ.).

Τα γραφεία του Οργανισμού έκλεισαν, πραγματοποιούνται άμεσα τεστ σε όλους τους υπαλλήλους του και απολύμανση σε όλους τους χώρους.

Ο δημοτικός υπάλληλος βρίσκεται στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα.

Ο Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. – Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων θα παραμείνει κλειστός μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ενώ κανονικά θα γίνεται η καθημερινή διανομή του συσσιτίου από το Δήμο.

«Όπως από τις πρώτες ημέρες ο Δήμος Ναυπλιέων αντιμετώπισε με την δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κατάσταση, έτσι και τώρα έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα πρωτόκολλα που ορίζονται σε αυτές τις καταστάσεις», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δήμος Ναυπλιέων στην ανακοίνωσή του.