ΚοινωνίαΑρχείο

Ναύπλιο: Στο νοσοκομείο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αντί για την Πλατεία Συντάγματος (Εικόνες)

Στήθηκε σήμερα το πρωί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων στο προαύλιο του νοσοκομείου Ναυπλίου, το οποίο θα ανάψει σε μια λιτή εκδήλωση με λίγα άτομα.

Ο Δήμος Ναυπλιέων προέβη σε αυτή τη συμβολική κίνηση προκειμένου να τιμήσει τους υγειονομικούς που μάχονται με τον κορωνοϊό. Έτσι λοιπόν το καθιερωμένο άναμα του δέντρου στην Πλατεία Συντάγματος μεταφέρεται στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου

Η πρόθεση του Δήμου είχε γίνει γνωστή στον διοικητή της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο από τις 25 Νοεμβρίου όπου είχαν μεταβεί στον χώρο του νοσοκομείου η αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Νάντια Σμυρναίου-Αναστασίου και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

Όπως ανέφερε στην ανακοινωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων: «Ο συμβολισμός διττός, αφενός ως ένδειξη σεβασμού προς όλους όσοι μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και με ιδιαίτερο σθένος το τελευταίο δύσκολο διάστημα που διανύουμε διακινδυνεύοντας τη ζωή τους, αφετέρου θέλοντας να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι βοηθώντας ταυτόχρονα τους ίδιους, τις οικογένειες τους αλλά και αυτήν την μεγάλη οικογένεια του ιατρικού κλάδου που πλέον είναι και δική μας οικογένεια».

Καρέ καρέ το στήσιμο του δέντρου το πρωί της Τρίτης:

Στήσιμο δέντρου στο νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Στήσιμο δέντρου στο νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Στήσιμο δέντρου στο νοσοκομείο Ναυπλίου

 

Δένρο νοσοκομείο Ναυπλίου