ΚοινωνίαΑρχείο

Καλή Χρονιά από το anagnostis! Τριπλασιάσαμε την επισκεψιμότητα και συνεχίζουμε δυναμικά το 2021

Αφήσαμε πίσω μας μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε για το anagnostis.org ευχόμαστε το νέο έτος να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, πλουσιότερο σε καλές ειδήσεις και φτωχότερο σε κακές στιγμές. Ευχόμαστε χαρούμενο, δημιουργικό, γεμάτο όνειρα και προκλήσεις 2021.

Τη χρονιά που πέρασε το anagnostis.org τριπλασίασε την επισκεψιμότητά του! Ευχαριστούμε τους 6.285.975 μοναδικούς επισκέπτες που μας εμπιστεύτηκαν το 2020, και φυσικά τα καλύτερα έρχονται…

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Google Analytics, κατά το διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020, οι επισκέψεις έφθασαν τις 9.071.560 (έναντι 2.771.491 το 2019). Οι προβολές σελίδων ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, με το ποσοστό των νέων επισκεπτών να κυμαίνεται στο 90,1%, αναδεικνύοντας την δυναμική που συνεχίζει να αναπτύσσει το anagnostis.org τα τελευταία χρόνια. Να σημειωθεί πως σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες υπάρχει υπερτριπλασιασμός σε σχέση με το 2019.

Ετήσια στατιστικά

 

Στην Ελλάδα το Περιφερειακό portal anagnostis.org κατατάσσεται στην 313η θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία του Alexa, προσπερνώντας πολλά Πανελλαδικής εμβέλειας sites, που έχουν σαφώς μεγαλύτερο target group.

Η μαζική προτίμηση του αναγνωστικού κοινού, μας έχει κατατάξει στην πρώτη θέση στην Αργολίδα αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το 2021 είναι μια χρονιά μεταβατική καθώς η κοινωνία θα αρχίσει σταδιακά να επανέρχεται στην κανονικότητα μετά από τη μεγάλη υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού και που είχε καταστροφικές οικονομικές συνέπειες και για τη χώρα μας.

Ελπίζοντας ότι θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες για όλους μας, συνεχίζουμε με κριτική σκέψη και ελέγχοντας την κάθε εξουσία, να προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε, στοχεύοντας σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.