ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Αργοναύτης ξανά στο προσκήνιο

Ο Τρύφωνας Σπανός είναι ο νέος πρόεδρος του Αργοναύτη, με αντιπρόεδρο τον Σταμάτη Ιγήπαση.
Τα υπόλοιπα μέλη του  νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:
ΓραμματέαςΚόκκινος Νίκος, Ταμίας Δούκας Αναστάσιος, Γενικός Αρχηγός Α       Ξυλάς Νίκος, Γενικός Αρχηγός Β Κοντός Ιωάννης, Γενικός Αρχηγός Γ Χατζηαναστασίου Ιωάννης, Υπεύθυνος Καλαθοσφαίρισης Κεντίογλου Παύλος, Υπεύθυνος προβολής και Δημοσίων Σχέσεων Κουζής Σταύρος.
Αναπληρωματικά Μέλη: Συμεωνίδης Σίμος, Ζωγράφος Παύλος, Κυριακίδης Κυριάκος.
Όπως ανακοίνωσε το νέο συμβούλιο: «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας, έχοντας πάντα ως στόχο το καλύτερο για το τόπο μας, τη Νέα Κίο, και με βασικό σύνθημα του συλλόγου «Η νεολαία αθλείται, εμείς συμμετέχουμε ενεργά», θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με κάθε μέσο ο Α.Ο. Αργοναύτης να μεγιστοποιεί την ανάγκη ένταξης πολλών παιδιών σε μια αθλητική δραστηριότητα, δίνοντας διέξοδο, νόημα και προοπτική σε αυτήν.
Όλοι μας μεγαλωμένοι μέσα στον αθλητισμό, πιστεύουμε στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στην προώθηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, και του ευ-αγωνίζεσθε και προσπαθούμε συνεχώς για:
την ένταξη και διατήρηση των παιδιών στον αθλητισμό
την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής
την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής
τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά.
Οι άνθρωποι του Α.Ο. Αργοναύτη, χωρίς να φοβούνται τον χαρακτηρισμό του ρομαντικού, με πάθος αλλά και πατώντας γερά στο έδαφος, προσφέρουμε τον εαυτό μας, για το καλό των παιδιών μας και των συνανθρώπων μας, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται αλλά όλα μπορούν να γίνουν, με μοναδικό όπλο την θέληση, την συλλογική προσπάθεια και την ενεργητική συμμετοχή».