Αρχείο

Η ηλεκτρονική έκδοση του Αναγνώστη Πελοποννήσου, στο tablet και στο κινητό

Δοκιμάστε την μοναδική εμπειρία του responsive web design, παίρνοντας μαζί σας τον «Αναγνώστη Πελοποννήσου», μακριά από τον υπολογιστή, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

 

Διαβάστε την ηλεκτρονική μας έκδοση από το κινητό σας, από το tablet και από οποιαδήποτε οθόνη διαθέτετε χωρίς προβλήματα.

 

Στο site www.anagnostis.org εφαρμόζουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την προβολή του σε οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε.

 

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη, με το πρωτοποριακό responsive web design, μια τεχνολογία που ανιχνεύει διάφορες μεταβλητές από το εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον και η ιστοσελίδα ανταποκρίνεται ανάλογα προς τον κάθε επισκέπτη.

 

Το μέγεθος της ιστοσελίδας, οι αναρτήσεις, το μενού και όλα τα χαρακτηριστικά προσαρμόζονται ανάλογα με τις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

 

Το site www.anagnostis.org είναι από τις πρώτες ιστοσελίδες στην Ελλάδα που εφαρμόζει αυτή τη σύγχρονη τεχνολογία και το θεωρήσαμε επιβεβλημένο, αφού τα τελευταία χρόνια αυξάνεται με μεγάλους ρυθμούς η χρήση των tablets και των κινητών συσκευών για την πλοήγηση στο διαδίκτυο από ότι παλαιότερα που χρησιμοποιούσαμε αποκλειστικά σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

Στις οθόνες με μικρότερες διαστάσεις, τα αντικείμενα τοποθετούνται συνήθως το ένα κάτω από το άλλο και μερικές φορές αποκρύπτονται εντελώς.

 

Το responsive web design είναι μια κυρίαρχη τάση στο χώρο της σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδων και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο.