ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Στο πλευρό του Γραμματικόπουλου ο Χ.Αντωνόπουλος

Ο Ναυπλιώτης δικηγόρος Χρήστος Αντωνόπουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο.
Η απόφαση ανακοινώθηκε σε κοινή συνέντευξη τύπου των δύο ανδρών .
 
Ο Χρήστος Αντωνόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών της Παντείου (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης). Ασκεί μάχιμη δικηγορία εδώ και 22 χρόνια διατηρώντας δικηγορική εταιρεία με γραφείο τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο.
 
Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης και εκτίμησης των δημοτών μας καθώς είναι αυτοδημιούργητος και οι ικανότητές του έχουν αποδειχθεί τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Σήμερα στόχος του είναι να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και ανάπτυξη του Δήμου μας, με μοναδική κινητήριο δύναμη το ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για την ανοδική πορεία του Δήμου μας σε επίπεδο οικονομικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό. Είχα την τιμή να δεχθώ την πρόταση του Χρήστου Γραμματικόπουλου να συμμετάσχω κι εγώ στην δημοτική παράταξη της οποίας ηγείται, συνεισφέροντας με τις δυνάμεις μου”.