ΟικονομίαΑρχείο

Από την Πόλη έρχομαι… για τις offshore

 
Κατά των δημοσιογράφων που αναδεικνύουν την προσπάθεια του ΣΔΟΕ για την πάταξη της φοροδιαφυγής, στρέφεται υποψήφιος Δήμαρχος της Ερμιονίδας.
 
Σε ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα, ζήτα απο το δημοτικό συμβούλιο Ερμιονίδας, να καταγγείλει την συνεχιζόμενη δυσφήμιση της Ερμιονίδας από δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης για τις offshore, που εδρεύουν στην περιοχή του Κρανιδίου.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Τόκας ζητάει απο τη Δημοτική αρχή:
 
`’1)  να καταγγείλει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που δημιουργείται από τα ρεπορτάζ των μεγάλων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας ότι οι ντόπιοι κάτοικοι είναι οι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του φαινομένου των offshore και των παράνομων δραστηριοτήτων τους.
2)  να διαμαρτυρηθεί στέλνοντας επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση της συνεχιζόμενης δυσφήμισης της περιοχής μας και της διαπόμπευσης των κατοίκων της και να τονίσει ότι αν υπάρχει παραβατικότητα στην περιοχή μας από τις offshore, πρέπει να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες από τα αρμόδια όργανα και να επιβληθούν οι κατάλληλες κυρώσεις και να πληρωθούν οι φόροι προς το Ελληνικό Δημόσιο.
 3)  να προγραμματίσει εκδήλωση με την παρουσία τηλεοπτικών σταθμών για την ενημέρωση του κοινού και την παράθεση στοιχείων με την  πραγματική διάσταση του θέματος`’.
 
Τώρα που είδε, την διαπόμπευση των κατοίκων και την ταύτιση τους με τους φοροφυγάδες, δεν το γνωρίζουμε.