ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Βολές Κωτσοβού περί αλαζονείας Καμπόσου

Μπορεί σύμφωνα με την νομοθεσία η βροχόπτωση των πάνω από 110 χιλιοστών μέσα σε 2 ώρες,  της περασμένης Κυριακής να χαρακτηρίζεται «βίαιη» και να μιλάμε για ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή του Άργους και προκάλεσαν αυτή την τραγική καταστροφή στο Δήμο Άργους Μυκηνών, φαίνεται  όμως  πως αυτό δεν συμμερίζεται  απόλυτα και η αντιπολίτευση του Δήμου Άργους Μυκηνών , που κατηγορεί τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για αλαζονεία και για τεράστιες ευθύνες.
 
Ο κ. Σ Κωτσοβός , της «Πρότασης Ελπίδας», κατηγορεί τον Δήμαρχο Καμπόσο για «δημαρχιακό σώου», για βαρύτατες ευθύνες και παραλείψεις και για αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου.
 
Ο κ. Καμπόσος, δέχεται βολές για εικονική επίκληση ηρωισμού και όχι για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων καθώς σύμφωνα με τον κ. Κωτσοβό δεν συγκάλεσε δημοτικό συμβούλιο για τη λήψη άμεσων αποφάσεων  από όλους  και δεν ενημέρωσε κανέναν.
 
«Τη διοίκηση δήμαρχε ασκούν οι υπεύθυνοι του κάθε τόπου και όχι οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια για κουκουλώματα μαζί με τον αποκλεισμό κάθε αντίλογου. Τα προβλήματα απο τις σοβαρές διοικήσεις προβλέπονται, καταγράφονται και οργανώνονται οι λύσεις τους πρίν να δημιουργηθούν με τη συμμετοχή όλων των θεσμικών αρμοδίων και όχι με την παρέα μας. Η λάσπη που επιλέγει στα δύσκολα, αυτή τη φορά τον έπνιξε κυριολεκτικά μαζί με τα λάθη του. Τα αποκλειστικά δικά του λάθη και την αλαζονεία του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Κωτσοβός στις δηλώσεις του.
 
Ο κ.Κωτσοβός τονίζει ότι ο κ. Καμπόσος πρέπει να απολογηθεί στους κατοίκους του Άργους μόνος του, όπως μόνος του αποφάσισε να διαχειριστεί την όλη κατάσταση.