Αρχείο

Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικών χαρών του δήμου Ναυπλιέων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΝΑΥΠΛΙΟ., 21 – 1 – 2014
Αρ. Πρωτ. : 1919
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
 
        1. Ο Δήμαρχος ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ διακηρύσσει Δημόσιο Διεθνή Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού ύψους 606.918,90 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ,  με αριθμό 2014-009802 στο Έντυπο Ευρωπαϊκών Δημοσίων Συμβάσεων προς δημοσίευση (E-NOTICES) .
2. Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 19 – 3 – 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα. 11:00 π.μ. (λήξη υποβολής προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Ναυπλιέων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 34 Ναύπλιο, ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής .
3. Δικαίωμα συμμετοχής στην δημοπρασία έχουν αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου εγγεγραμμένοι σε οικείο επιμελητήριο ή επαγγελματική οργάνωση καθώς και εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα και διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.
4.Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του συνολικού προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των 30.345,95  €,  κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης ή άλλου αντιστοίχου ιδρύματος. Το χρονικό διάστημα ισχύος της προσφοράς εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.
5. Η προμήθεια συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.  
6. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Ναυπλιέων στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 34 Ναύπλιο και  στο τηλέφωνο 2752360911, 914, 935, κ. Βασίλειο Πανταζόπουλο και στην ηλεκτρονική δ/νση [email protected]
 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ