ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Μιχαήλ Σαλεσιώτης στο πλευρό του Κωστούρου

Νέο συμπαίκτη απέκτησε ο Δημήτρης Κωστούρος με τον πρώην προϊστάμενο του ΙΚΑ Μιχάλη Σαλεσιώτη να δηλώνει την υποστήριξή του στον νυν δήμαρχο, προσχωρώντας στο ψηφοδέλτιό του, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών:
 
Επιθυμώ να εκφράσω δημόσια την ολόθερμη στήριξή μου στο πρόσωπο του Δημάρχου Ναυπλιέων, κ. Δημήτριου Κωστούρου, και στην δημοτική του παράταξη: “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα.”
 
Εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίξουμε τα μεγάλα βήματα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας και να αγκαλιάσουμε, όλοι οι πολίτες που ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το μέλλον του Ναυπλίου, την προσπάθεια Ανάπτυξης και Αναγέννησης που επιχειρεί ο σημερινός μας Δήμαρχος.

Επί χρόνια υπηρέτησα το ΙΚΑ Ναυπλίου με σθένος, ενώ, από τη θέση του Προϊσταμένου του Υποκαταστήματος κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για την αναβάθμιση της Υπηρεσίας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Σήμερα, με κίνητρο πάντα την προσφορά στον τόπο μας, συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο που ηγείται ο Δημήτριος Κωστούρος κρίνοντας απαραίτητο να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μέχρι τώρα θετική πορεία της δημαρχείας του.