ΑθλητισμόςΑρχείο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Μαραθώνιο Ναυπλίου

Οι εγγραφές για τον 1ο Μαραθώνιο Δρόμου Ναυπλίου, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 ξεκίνησαν!
 
Υπολογίζεται οτι την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα βρίσκονται περίπου 3000 άτομα στο Ναύπλιο που θα λάβουν μέρος στους αγώνες δρόμου και συνολικά 6000 άτομα που θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
 
Στόχος της Οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου και όλων των φορέων που συμμετέχουν στην διοργάνωση είναι να καθιερωθεί ο Μαραθώνιος Ναυπλίου ως το πολυπληθέστερο μαζικό-λαϊκο αθλητικό γεγονός της Πελοποννήσου αλλά και ως ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδος, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, βαδιστών όλων των ηλικιών.
 
Να βοηθήσει την αθλητική ανάπτυξη του Δήμου Ναυπλίου και την ένταξη αθλητικού δυναμικού στο Σωματειακό αθλητισμό, να συμβάλει στην προσπάθεια ανάπτυξης του μαζικού αθλητισμού και της άθλησης για όλους, να αναπτύξει την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών και τέλος να δυναμώσει το εθελοντικό κίνημα.
 
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με online εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr  ή με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στον αριθμό τηλεφώνου 2752023288 ή αυτοπροσώπως στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νεάς Κίου 1(Κολυμβητήριο)τη:2752099088
 
Αναλυτικές πληροφορίες και χάρτη με τις διαδρομή , μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.nafpliomarathon.gr