ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Μύλοι της Έριδος

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημάρχου Άργους Μυκηνών  Δ.Καμπόσου και του τέως Δημάρχου Λέρνας Μ.Χασάπη για την Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Λέρνας.
 
Ο κ.Χασάπης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών ούτε λίγο ούτε πολύ , κατηγορεί των Δήμαρχο Καμπόσο οτι δεν έχει κάνει τίποτα όλο αυτό το διάστημα για την επέκταση των ορίων των οικισμών Κιβεριού και Μύλων και τον καλεί να ενεργοποιήσει έστω και τώρα τις χρονοβόρες διαδικασίες για την επέκταση.
 
Ο Χασάπης τονίζει οτι σε πρόσφατη ημερίδα που έγινε τον περασμένο Γενάρη στο Ναύπλιο, ο Υπουργός Υ.Π.Ε.Κ.Α Γ.Μανιάτης δήλωσε κατηγορηματικά οτι τα Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. μπορούν να προχωρήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα.
 
Σε απάντηση του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, τονίζει οτι: “Ο κ.Χασάπης δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό του 2014, ούτε ψήφισε τις μελέτες για την συνέχιση των Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Νέας Κίου και Λέρνας, ύψους 40.000ευρώ. Επομένως δεν μπορεί να κάνει κριτική για το Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Λέρνας όταν ο ίδιος δεν το ψηφίζει”.
 
*Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π(Σχέδια Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων) των Πρώην Καποδιστριακών Δήμων είναι οι επεκτάσεις οικισμών που έχουν κάτω απο 2.000 κατοίκους.