ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Μανιάτης αντιστέκεται στην υποψηφιότητα Δέδε

Εμπόδια στην υποψηφιότητα του Γιώργου Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρείται ότι βάζει ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, αφού όπως λέγεται δυσκολεύει όσο μπορεί την συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Αργολίδας.

Ο υπουργός και βουλευτής του νομού, όπως κυκλοφορεί έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία, τηλεφωνεί αμέσως σε όποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μαθαίνει ότι συζητά με το επιτελείο Δέδε για την περιφέρεια Πελοποννήσου, βάζοντάς του …πάγο. Πάντως, από την πλευρά του κου Δέδε καταβάλονται προσπάθειεςς να κλείσει το θέμα και να ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του.

Ο κος Δέδες παρότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, δεν φαίνεται να τα έχει βρει με τον βουλευτή Αργολίδας, που θεωρείται ότι στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Για την ιστορία στο βιογραφικό του κου Δέδε, αναφέρονται τα παρακάτω: «Ενταγμένος Πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια , αναδείχθηκε σε κορυφαία όργανα του Κινήματος, Γραμματέας της Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Πάτρας, Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας , μέλος του Τομέα Νεολαίας και του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ.
Υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κορινθίας με συμμετοχή και στη γραμματεία της (1996-2001).
Από το Φλεβάρη του 2001 έως τον Ιούνιο του 2005 ήταν εκλεγμένος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του Κινήματος».