ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ο Δ.Καμπόσος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του την Κυριακή

Tην Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του με το Συνδυασμό του «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ», στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Άργους –Μυκηνών. 

Η αλλαγή πορείας έχει ξεκινήσει. Δεν μπορεί να σταματήσει στη μέση. Με Δύναμη Προχωράμε Μπροστά να φέρουμε τις αλλαγές που περιμένουν από εμάς οι πολίτες. 

Όλοι εμείς που πιστέψαμε στην Αλλαγή Πορείας χρωστάμε σε όλους ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Χρωστάμε τα έργα που υποσχεθήκαμε σχεδιάσαμε και υλοποιούμε. Χρωστάμε να κάνουμε πράξη την Αστική Ανάπλαση του Κέντρου Άργους, το Σχέδιο Πόλης, τα Νέα Σχολεία, τα έργα ύδρευσης και όλα τα μικρότερα έργα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 

Παρά την οικονομική κρίση και τη Θεομηνία που αντιμετωπίσαμε είμαστε πεπεισμένοι πως οι πολίτες βλέπουν τη διαφορά με το παρελθόν, την εργατικότητα, την αποφασιστικότητα και το «πείσμα» για να πάει μπροστά αυτός ο Δήμος. Για να κερδίσει όσα δικαιούται και όσα του στέρησαν.

Για την Αλλαγή Πορείας ο λαός έχει ήδη μιλήσει. Και ο λαός φώναξε έχουμε δήμαρχο και τον θέλουμε. Ο λαός του δήμου Άργους – Μυκηνών εκτίμησε το νοικοκύρεμα, τη διεκδίκηση και τους χειρισμούς του δημάρχου, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. 

Στην παράσταση νίκης και στη πρόθεση ψήφου των δημοσκοπήσεων ο Δημήτρης Καμπόσος και η Αλλαγή Πορείας είναι πρώτοι! 

Και στις εκλογές τις 18ης Μαίου οι πολίτες θα τους επιλέξουν και πάλι. 

Πέρα και πάνω από τα κόμματα, καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μας να έρθουν μαζί μας. Καλούμε ειδικά τις νέες και τους νέους του Δήμου μας, αυτούς που θα απολαύσουν το μέλλον που ετοιμάζουμε. Ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον!

Να είστε όλοι εκεί!