ΨυχαγωγίαΑρχείο

Το “ΔΙΕΣΙΣ” αποχαιρετά το Μάη με ένα καλλιτεχνικό σαββατοκύριακο

Το Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού «ΔΙΕΣΙΣ»αποχαιρετάει το Μάη και υποδέχεται τον Ιούνιο με ένα όμορφο καλλιτεχνικό σαββατοκύριακο για μεγάλους & μικρούς.

Το Σάββατο 31 Μαΐου και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα υπέροχο Ρεσιτάλ Κιθάρας με ερμηνευτή τον Μιχάλη Λαδένη που θα παρουσιάσει έργα από την Αναγέννηση έως Σήμερα.

Την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 20:30 η αφηγήτρια Μαρία Παπανικολάου θα ξεναγήσει τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους, για μιάμιση ώρα, στον κόσμο της φαντασίας με αφήγηση διασκεδαστικών ιστοριών με τίτλο: «Παραμύθι μύθαρος και η κοιλιά μας ΠΥΘΑΡΟΣ!»

Ο Μιχάλης Λαδένης είναι ένας καταξιωμένος μουσικός με σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο από 11 ετών αλλά και σε αρκετές μουσικές σχολές του εξωτερικού. Διετέλεσε βοηθός του καθηγητή RaySheley, στο LondonGuitarandLuteCenterτου Οντάριο Καναδά.

Είναι κάτοχος πτυχίου δεξιοτεχνίας από το Εθνικό Ωδείο, δίπλωμα ερμηνευτή (Performer’sdegree) από το RoyalSchoolsofMusic. Υπήρξε καθηγητής μουσικής προπαιδείας και κιθάρας σε κολλέγια του εξωτερικού για 6 χρόνια.

Από το 1987 διδάσκει στο Δημοτικό Ωδείο Άργους καθώς επίσης έχει συνεργαστεί και με άλλα Ωδεία της ευρύτερης περιοχής. Τα τελευταία έξι χρόνια διδάσκει και στο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού «ΔΙΕΣΙΣ».

Οι εμφανίσεις του ποικίλουν από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Κυκλαδίτικα και Ιόνια Νησιά καθώς και στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

Δίνει Ρεσιτάλ σε σχήματα (ντουέτα, τρίο και κουαρτέτα) συμπράττοντας με άλλα όργανα (φλάουτο, βιολί, τσέλο, βιόλα και φωνή).

Αντίστοιχα, η Μαρία Παπανικολάου είναι δημοσιογράφος, ιστορικός και αφηγήτρια. Με την μεγάλη της αγάπη, την αφήγηση συναντήθηκε το 2003 και ως σήμερα μετρά 10 χρόνια αφηγήσεων και όμορφων εμπειριών. Έχει ένα blog για την αφήγηση και τους αφηγητές, το axelwnablogspot.gr

Για μια δεκαετία εργάστηκε στις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματαστον τομέα της έκδοσης βιβλίων, έπειτα στις εκδόσεις Μεταίχμιοως υπεύθυνη των πανεπιστημιακών εκδόσεων, στις εκδόσεις Αερόστατοως υπεύθυνη επικοινωνίας και τέλος στις εκδόσεις Μίνωαςως υπεύθυνη έκδοσης παιδικού βιβλίου.

Μετρά συνολικά 20 χρόνια στο χώρο των εκδόσεων.

Σας προσκαλούμε σε αυτό το μαγικό και ταξιδιάρικο Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Τεχνών και Πολιτισμού «Δίεσις», Αγγελή Μπόμπου 14 και Μυστακοπούλου, στο Άργος. Να είστε όλοι εκεί!