ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτιά για τον Θοδωρή Μητσάκο στο 3ο Open Junior Athlisis Cup

Το 3ο Open Junior Athlisis Cup 2014 ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 16 Ιουνίου με τον τελικό των αγοριών κάτω των 10 ετών. 
Στην διοργάνωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, συμμετείχαν 55 παιδιά και στις δυο κατηγορίες, από τους ομίλους της Τρίπολης, της Καλαμάτας, της Κορίνθου και της Πάτρας.Φυσικά, σημαντική παρουσία στο τουρνουά είχαν και τα παιδιά των ακαδημιών και της αγωνιστικής ομάδας του ΡΗΓΑ – Α.Ο.Α.Α. και του Athlisis Tennis Club. 
 

Ειδικότερα, στα αγόρια ο Θοδωρής Μητσάκος κατέλαβε την πρώτη θέση και στις 2 κατηγορίες. Στα αγόρια κάτω των 10 ετών μάλιστα αντιμετώπισε στον τελικό τον συναθλητή του στις αγωνιστικές μας ομάδες Σταύρο Κόλλια, του οποίου επικράτησε με 2-0 σετ (40,41). Στα 10άρια την τρίτη θέση πήρε ένας ακόμα αθλητής μας, ο Γιαννακόπουλος Δημήτρης, τον οποίο κέρδισε ο Θοδωρής στον ημιτελικό με 2-0 σετ (41,40).
Στα κορίτσια κάτω των 10 ετών το τουρνουά κατέκτησε η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία κέρδισε στον τελικό την αθλήτριά μας Μάγδα Κριτσέλη με σκορ 2-0 σετ (40,40), ενώ την τρίτη θέση πήρε η συναθλήτρια της Μάγδας , Αντωνοπούλου Μαρίνα.
 

Στα 12αρια ο Θοδωρής Μητσάκος κέρδισε στον τελικό τον Χρήστο Πανταζίδη του Ο.Α. Καλαμάτας με σκορ 2-0 σετ (63,63) και πήρε την πρώτη θέση, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση πήραν ακόμα δυο αθλητές του ομίλου μας, οι Σταύρος Κόλλιας και Απόστολος Γεροδήμος αντίστοιχα.

Η Μαρία Καραναγνώστη της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησε το τουρνουά στα κορίτσια κάτω των 12 ετών, καθώς στον τελικό κέρδισε την Άγκαθα Ανδριοπούλου της ΑΕΤ ΝΙΚΗ Πατρών με 2-0 σετ (64, 61). Την τρίτη θέση κατέλαβε η Δήμητρα Σουρλίγκα της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στους νικητές και στις νικήτριες μοιράστηκαν έπαθλα, μετάλλια και δώραπροσφορά της Wilson, ενώ σε όλα τα παιδιά οι διοργανωτές πρόσφεραν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής στο 3ο Open Junior Athlisis Cup.
 

Σημαντική βοήθεια σε ένα ακόμα τουρνουά είχαμε από το DR TV και την “ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ” (ΧορηγοίΕπικοινωνίας), καθώς και από τους παρακάτω υποστηρικτές μας : MERCATO deli+espresso bar, MEDITERRANEO Delicatessen, Skouras Real Estate, ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ, Gelarto, ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ART LINE Lighting και KHPOS ATHLISIS .

Επιπλέον, οι προπονητές του ATHLISIS TENNIS CLUB και του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν την ομάδα μας, ενώ οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους αθλητές/τριες, προπονητές και γονείς που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις και συμμετείχαν στο 3ο Open Junior Athlisis Cup.