ΑθλητισμόςΑρχείο

6ο Nafplio-Gortynia Historic Rally

Το 6ο Nafplio-Gortynia Historic Rally 2014, έρχεται το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, με επίκεντρο την  Δημητσάνα.

Ο διήμερος αγώνας ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων, που διοργανώνουν ο Ac3 με το Δήμο Γορτυνίας, προσμετράται στο Argolis Historic Trophy με συντελεστή 1, ξεχωριστά για κάθε ημέρα του αγώνα.

Το μήκος της διαδρομής θα είναι περίπου 175 Km με 10 -12 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ένα 2ήμερο απολαυστικής οδήγησης μέσα σε ασφαλτικές ορεινές, δασικές διαδρομές του Δήμου Γορτυνίας.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τις 14:00 έως 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο σημείο αφετηρίας chalet – ΜΑΙΝΑΛΟΝ στο 17ο Km Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, περίπου 2 Km μετά το χωριό Κάψια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00 από το chalet – ΜΑΙΝΑΛΟΝ και ο τερματισμός της 1ης ημέρας θα πραγματοποιηθεί στη Δημητσάνα όπου και η διανυκτέρευση.

Με συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και την υποστήριξη του τοπικού συλλόγου επαγγελματιών Δημητσάνας έχουν εξασφαλιστεί μειωμένες τιμές κατά 15-30% σε ξενοδοχεία – ξενώνες της περιοχής. Επίσης με έκπτωση 15% επί του τιμοκαταλόγου συμμετέχουν  ορισμένα  καταστήματα εστίασης και διασκέδασης της Δημητσάνας.